top of page
Working Cafe
Legionellapreventie?
Vraag vrijblijvend uw adviesgesprek
Schrijf u in: gratis webinar legionellapreventie
Kies uw voorkeursdatum

Zit u met vragen rond legionellapreventie of -bestrijding? Leg ons uw situatie voor. Onze preventie-experts luisteren en lichten u helder toe welke specifieke maatregelen u wel of niet moet treffen binnen uw organisatie.

Wanneer mogen wij u contacteren

Bedankt voor uw bericht! Wij contacteren u snel.

Waarom  een adviesgesprek met Aquadomo? 

U bent in goede handen, wij zorgen voor snelle inplanning en uitvoering van uw risicoanalyse, beheersplan en staalname. 

  • Support, van screening tot uitvoer. We staan u met raad en daad bij om te zorgen dat u in orde bent met uw verplichtingen. Is er sprake van een besmetting? Dan sporen we die in een mum van tijd op, en zorgen we voor een snelle oplossing. 

  • Ervaren partner. U mag vertrouwen op het advies van een expert en de pionier in legionellabestrijding: we waren het eerste Vlaams waterbedrijf dat erkend werd voor de analyse van legionella pneumophila (NEN6265). 

  • De juiste info, van bij de bron.  We gaven mee vorm aan de legionellawetgeving in 2002, het Legionellabesluit in 2007, de Best Beschikbare technieken (BBT) in 2007 en de meest recente versie van 2017. 

  • Snelle resultaten na staalname. Omdat we uw stalen in ons eigen geaccrediteerd laboratorium analyseren, ontvangt de resultaten binnen de 15 dagen. 

  • Vereenvoudiging van uw beheerstaken. Om uw legionellabeheer te vergemakkelijken ontwikkelden we een intuïtieve app voor eenvoudig digitaal preventiebeleid.

bottom of page