top of page

Legionella-app

1 centraal dossier, altijd up-to-date

Bij een hoog- of matigrisico-inrichting is een legionellabeheersplan met logboek verplicht. Dat betekent veel uitzoeken, registreren, archiveren, papierwerk ... Kortom: veel rompslomp.

Met Legionelladossier voert u de beheersmaatregelen uit met behulp van de slimme app en een thermometer die via bluetooth gekoppeld is. Uw digitaal legionellalogboek is altijd compleet met zowel risicoanalyse, beheersplan, tekeningen als beheerstaken. Papier is overbodig en u bent altijd klaar voor inspectie door het Agentschap Zorg en Gezondheid.

 

3 grote voordelen

1. Efficiënte meting

Het enige wat u moet doen: de thermometer onder de kraan houden. U bespaart tijd en kosten dankzij temperatuurcontrole via de bluetooth thermometer en getimede spoeling.

2. Eenvoudige uitvoering, real-time informatie

Automatische spoellijsten en temperatuurmetingen via melding in de app of per e-mail zorgen ervoor dat de taken niet vergeten worden en efficiënt worden uitgevoerd. Hierdoor kan iedereen de metingen uitvoeren. Zelf ziet u in de dashboardview in één oogopslag de real-time status van het beheer op 1 of meer locaties.

3. Foutloze registratie

Omdat registreren automatisch gebeurt, is er minder kans op fouten. Bij overschrijding krijgt u als verantwoordelijke onmiddellijk bericht zodat direct actie mogelijk is. Zo houdt u risico's onder controle en vermijdt u dure calamiteiten.

4. Budgetvriendelijk

De instapkost is beperkt en daarna betaalt u een maandelijks abonnement o.b.v. uw gebouwen en het totaal aantal tappunten.

Totaalbeheer

Laat u het beheer over aan ons? Dat kan! We maken het beheersplan op, voeren de maatregelen uit het logboek uit en houden uw dossier up-to-date.

 

bottom of page