Opleidingen

Geregeld richt Aquadomo opleidingen in rond legionellabeheer en de BBT.
 

Het volstaat niet om een degelijk legionella beheersplan op te stellen. Het digitaal logboek dient steeds opgevolgd  en aangevuld te worden. Aquadomo zorgt voor een grondige opleiding over de principes van legionellabeheersing, aan de hand van reële en praktijkgerichte voorbeelden. Deze worden op maat van de doelgroep georganiseerd: zorgsector, onderwijs, horeca of bedrijven, loodgieters/installateurs, ontwerpers/architecten.

Een combinatie van theorie met praktijk is mogelijk zowel in onze (demo-)gebouwen als op een locatie naar keuze en bij voorkeur met een eigen beheersplan.

  • Best beschikbare technieken

  • Enkel theorie of ook een praktijktoepassing van de legionellawetgeving in onze infrastructuur

  • Praktijkopleiding voor technici op een locatie naar keuze. Technische medewerkers moeten ingelicht worden over het bestaan van het beheersplan, de doelstelling en acties ervan. Verder krijgen zij praktische tips om legionellavorming te voorkomen.

  • Demo of opleiding digitaal beheer via de app LegionellaDossier. Naast het demonstreren van de takenlijsten met behulp van de digitale thermometer, worden ook de mogelijkheden uitgelegd rond het ontvangen van meldingen bij overschrijdingen, rapportage, managementinfo etc.

Standaard worden de opleidingen per halve of volledige dag ingericht, maar aangepaste service is mogelijk.

De lesgevers:

  • Xavier De Wintere - Projectingenieur bij Aquadomo, lid van de werkgroep BBT legionella en Install2020 met 17 jaar expertise rond legionellapreventie en waterbeheer.

 

CONTACTEER ONS

We helpen u graag verder

+32 9 242 58 39

Stropstraat 1 - 9000 Gent