top of page
shutterstock_314449310.jpg

Volg een praktische opleiding legionellapreventie

Het volstaat niet om een degelijk legionellabeheersplan op te stellen. Het logboek moet opgevolgd en aangevuld worden. Wat betekent dit in de praktijk? Dat ontdekt u in onze grondige opleiding.

Ons aanbod
  • Elke opleiding is op maat van uw bedrijf of organisatie, of het nu gaat om de zorgsector, onderwijs, de horeca of andere bedrijven, loodgieters, installateurs, ontwerpers of architecten …

  • We gaan aan de slag met reële en praktijkgerichte voorbeelden.

  • Enkel theorie (best beschikbare technieken) is mogelijk, maar ook de combinatie met praktijktoepassingen. Het praktisch luik kan doorgaan in onze gebouwen of op een locatie naar keuze - bij voorkeur gaan we aan de slag met uw eigen beheersplan.

  • Ook mogelijk: louter praktijk voor technici op een locatie naar keuze. Technische medewerkers ontdekken de doelstelling en praktijk van het beheersplan en krijgen praktische tips om legionellavorming te voorkomen.

  • Standaard duren opleidingen een halve of volledige dag, maar een aangepast programma is mogelijk.

 

NIEUW!

Demo of opleiding over digitaal legionellabeheer via de app LegionellaDossier. U krijgt een demo van takenlijsten met behulp van de digitale thermometer en ontdekt de vele mogelijkheden van de app: meldingen bij overschrijding, rapportage, managementinfo …

 

​Over lesgever Xavier De Wintere

Xavier is projectingenieur bij Aquadomo en is lid van de werkgroep BBT legionella en Install2020. Hij heeft 20 jaar ervaring in legionellapreventie en waterbeheer.

bottom of page